Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Haha! Simons en Claudemir plagen Vormer tijdens interview: “Lekker Rudy!”

Ruud Vormer viert zijn doelpunt

Veel opgeluchte gezichten bij Club Brugge na de wedstrijd in Westerlo. Blauw-Zwart is er op verplaatsing immers in geslaagd om een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 overwinning.

Na de match mocht er dan ook gelachen worden. Toen Vormer ClubTV te woord stond, kreeg hij in eerste instantie een vinger van Claudemir in zijn oor geduwd. Daarna botste de Brugse kapitein bewust tegen de Nederlander: “Lekker Rudy!”, riep Simons.

“We kwamen toch weer 1-0 achter”, vertelt Vormer. “Dat is heel slecht natuurlijk, maar we hebben het goed omgezet. Natuurlijk zijn we blij met de drie punten, maar het spel moet wel beter. Al hielp het slechte veld niet echt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws