Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – HAHA! Engels heeft nieuwe bijnaam voor Vormer

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge won afgelopen vrijdag met maar liefst 5-0 van Zulte Waregem. De lachende gezichten bij de Brugse spelers waren dan ook een logisch gevolg na afloop.

Vorige week op Westerlo (1-2) waren het nog Timmy Simons en Claudemir die Ruud Vormer plaagden tijdens een interview, maar na de match tegen Essevee was het aan Bjorn Engels. Speelse verwijten à la “Klootzak” en “Vuile rat” vlogen in het rond.

En dat allemaal omdat onze centrale verdediger een nieuwe bijnaam voor de Nederlandse publiekslieveling heeft bedacht: “Ik noem hem Cafu, onze nieuwe rechtsback. We hebben nu eindelijk zijn positie gevonden”, lacht Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws