Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – HAHA! Club Brugge sleept ook Gouden Sloef in de wacht

(VIDEO) - HAHA! Club Brugge sleept ook Gouden Sloef in de wacht

Club Brugge sleepte woensdagavond héél wat prijzen in de wacht: de Gouden Schoen, de Doelman van het Jaar, de Trainer van het Jaar, de Fans van het Jaar en de Lifetime Achievement Award. Achteraf bleek echter dat Blauw-Zwart nóg een keer extra mocht juichen.

Nuja, juichen… Het is nog maar de vraag of je de Gouden Sloef op je palmares wil hebben staan. Al vermoeden wij dat Ruud Vormer – die ook al goed was voor de bronzen Gouden Schoen – er zijn slaap niet voor zal laten. En gelijk heeft hij natuurlijk met de ravissante Roos aan zijn zijde. Onderstaand de amusante beelden.

Ruud Vormer wint de Gouden Sloef

Ruud & Roos

🙏🏻🙏🏻❤ #goudenschoen

Een foto die is geplaatst door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws