Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhuurde speler wil nog altijd doorbreken bij Club: “Ze geloven nog in mij”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Club zette in januari orde op zaken in de spelerskern. Naast het aantrekken van Horvath, Immers, Palacios en Rotariu mocht ook een aantal andere spelers al dan niet tijdelijk andere oorden opzoeken. Zo stuurde Club drie spelers op huurbasis naar Sint-Truiden.

Boli Bolingoli is één van hen. De 21-jarige flankspeler wilde meer spelen. “Ik had de lat hoog gelegd voor mezelf bij Club Brugge voor aanvang van dit seizoen. Er waren momenten dat ik kansen kreeg en dan weer niet. Ik wilde meer. Ik was teleurgesteld als ik naast de ploeg viel en mentaal ben ik eerlijk gezegd soms wat broos”, vertelt hij in Het Belang van Limburg.

Toch is zijn verhaal bij Club nog lang niet voorbij, als het van hemzelf afhangt. “Maar er zijn absoluut geen banden doorgeknipt met Club. Integendeel, ze hebben nog alle vertrouwen in mij. Ik heb er nog een contract tot 2019 en ik ben nog maar 21. Het was gewoon niet slecht om even uitgeleend te worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws