Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe zet deur op een kier: “Vorig seizoen werd ook niet geloofd dat hij ging blijven”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Sinds Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert de touwtjes in handen hebben in Jan Breydel heeft Club Brugge heel wat stappen voorwaarts gezet. Woensdagavond volgde er met 5 prijzen op het Gala van de Gouden Schoen een mooie oogst. Maar als het van onze voorzitter en CEO afhangt, stopt het daar niet…

“Wanneer je iets wint, volgt er meteen een nieuwe dag”, vertelt Verhaeghe aan HLN. “Bevestigen is heel erg moeilijk, maar we zullen hard ons best doen. Met de bouw van ons opleidingscentrum en het nieuwe stadion hebben we enkele belangrijke dossiers op tafel liggen.”

Ook Mannaert blikt vooruit naar de toekomst. “Dit smaakt naar meer en geeft motivatie om verder te doen. We gaan voor de verlenging van de landstitel. Nu gaan we genieten, maar zondag op Lokeren willen we er opnieuw staan.”

Goed voor de toekomst

“Vincent en ik zijn enorm gepassioneerd door voetbal”, gaat Verhaeghe verder. “De visie die we hebben, is wetenschappelijk onderbouwd en duurzaam.” De algemene verwachting is dat Michel Preud’homme na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt, maar Verhaeghe zet die deur op een kier.

“Er is áltijd een kans dat Michel blijft. Vorig seizoen werd ook niet geloofd dat hij ging blijven. Maar wat het ook wordt, ik kan nu al zeggen dat ik er vertrouwen in heb dat we sowieso een oplossing gaan vinden die goed is voor de toekomst van Club Brugge”, klinkt het tegenover Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws