Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe legt uit waarom de kans klein is dat Preud’homme straks blijft

Bart Verhaeghe speech

De algemene verwachting is dat Michel Preud’homme – ongeacht de uitkomst – na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. Dat steekt ook onze voorzitter niet onder stoelen of banken. 

“Zijn keuze is nu nog niet gemaakt”, steekt Verhaeghe van wal in Het Nieuwsblad. “Maar ik denk dat de kans dat hij blijft dit seizoen kleiner is dan vorig jaar. Als ik met Michel praat, dan vraag ik hem niet wat hij volgend jaar wil doen, maar wel hoe hij zijn professioneel en persoonlijk leven ziet binnen vijf jaar. Nu wil hij graag meer rust of meer tijd om te gaan golfen, maar de vraag is wat hij daarna gaat doen.”

Mogelijk neemt MPH een sabbatjaar, iets waar hij vorig jaar al serieus over twijfelde. Over een eventuele opvolger is er alleszins nog niets beslist. “We kennen de markt, maar op dit moment voeren we met niemand gesprekken. Ook niet met Felice Mazzu. Ik sprak met hem tijdens het gala van de Gouden Schoen, maar dat ging vooral over onze wissel tegen zijn Charleroi het weekend voordien. Misschien moeten we toch nog eens goed nadenken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws