Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck vindt dat Brugse goudhaantje beter kan vertrekken bij Club: “De limiet is bereikt”

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

Vorige week ging José Izquierdo met de Gouden Schoen aan de haal op het Gala in Lint. Die bekroning kan hem komende maanden echter parten spelen, omdat elke coach van de tegenstander extra aandacht zal besteden aan het opvangen van de flitsen van de 24-jarige Colombiaan.

Hein Vanhaezebrouck denkt dat het voor Izquierdo moeilijker zal worden om voortaan het verschil te maken. “Eigenlijk gebeurt bij Simon hetzelfde als nu met Izquierdo. Ze kennen hem en zijn bewegingen. Ploegen beginnen zich op hem in te stellen, met een dubbele dekking, scherper verdedigend.”

De trainer van AA Gent is van mening dat Club zijn pijlsnelle vleugelspits straks maar beter kan laten gaan. “In een nieuwe competitie zullen zulke spelers opnieuw meer rendement halen uit hun acties”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

“Je hebt altijd jongens die perfect tien jaar kunnen meegaan in je verhaal, maar je hebt er ook die geregeld een nieuwe uitdaging nodig hebben. Bij sommigen is de limiet bereikt. Dan is het beter te veranderen, als je weet dat bevestigen een moeilijke zaak wordt”, besluit Vanhaezebrouck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws