Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck lovend over Preud’homme: “Leunen dichter tegen elkaar dan velen denken”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

Wanneer volgende week de Gouden Schoen uitgereikt wordt, lijkt het logisch dat Club Brugge een hoofdrol zal vertolken. Velen zijn het erover eens dat de hoofdprijs naar een speler van de landskampioen moet gaan, terwijl ook Michel Preud’homme als Trainer van het Jaar in de prijzen zou moeten vallen.

Die mening is ook Hein Vanhaezebrouck aangedaan. “Je kan niet naast Michel Preud’homme kijken. Hij heeft in 2016 Club Brugge voor het eerst in 11 jaar weer kampioen gemaakt, plus de bekerfinale bereikt”, steekt de trainer van AA Gent de loftrompet op in Het Laatste Nieuws.

“Wij leunen ook veel dichter tegen elkaar aan dan velen denken. Het verschil tussen Preud’homme en ik zit in de benadering van het voetbal. Ik wil zo veel mogelijk de bal, terwijl hij dat niet belangrijk vindt. Maar onze manier van werken, die is hetzelfde. We streven beiden professionalisme na. Al is Preud’homme wellicht nog maniakaler dan ik”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws