Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck deelt sneertje uit aan Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

AA Gent heeft zijn levensbelangrijke wedstrijd tegen Standard niet kunnen winnen. Het werd 1-1 op Sclessin door doelpunten van Orlando Sa en Stefan Mitrovic. De Buffalo’s moeten daardoor komende weken nog vol aan de bak om in Play-Off I te geraken: thuis tegen Moeskroen, uit bij Waasland-Beveren en thuis tegen KV Mechelen.

Hein Vanhaezebrouck verwees in zijn analyse naar Club Brugge. “Iedereen zegt dat Standard niet goed bezig is, maar als ze vroeg scoorden tegen Kortrijk, dan werd het 5-0. En tegen Club (0-3, nvdr)… Sorry, iedereen zei dat Club Standard overklaste. Ik niet. Ik zag bij momenten zelfs een beter Standard”, kon de trainer een sneertje aan de rivaal niet laten.

Bij AA Gent waren ze vooral tevreden dat ze Sclessin niet met lege handen verlieten. “We moesten iets halen, ik ben tevreden met het gelijkspel. Maar we mogen nu niks meer weggeven. Als we nu 9/9 halen, dan hebben we 50 punten en zijn we er volgens mij sowieso bij”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws