Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van der Elst neemt het op voor ‘afwezige’ sterkhouder Club Brugge: “Geef hem tijd en vertrouwen”

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)
Lior Refaelov haalde na zijn blessure nog niet zijn allerbeste niveau. Rafa probeerde het de voorbije weken wel, maar soms probeerde hij het net iets te vaak te forceren. Volgens analist Franky Van der Elst komt het wel goed met onze aanvallende middenvelder.

“Bij Rafa duurt het nu eenmaal wat langer. Hij is nog op zoek naar zijn beste niveau. Of ze zich daar bij Club Brugge zorgen over moeten maken? Neen, dat denk ik niet. De beste Refaelov komt wel terug, hoor. De enige vraag is: wanneer?”, aldus Van der Elst in een gesprek met Voetbalkrant.

“Ik denk dat Refaelov op de play-offs moet mikken. Hij heeft nu nog enkele wedstrijden en een korte stage om zich klaar te stomen voor die tien finales die er zitten aan te komen.”

“Het is zeker en vast nog niet voorbij voor Refaelov”

Van der Elst verwacht dat de échte Refaelov binnenkort weer zal opstaan. “Het is moeilijk – of zelfs niet – te voorspellen wanneer Rafa zijn beste vorm opnieuw beet zal hebben. Maar één ding weet ik zeker: hij kan zijn kwaliteit onmogelijk kwijt zijn.”

“Refaelov is dertig, het is niet dat hij 34 of 35 is en daarbovenop nog eens versleten is, hé. Neen, het is zeker en vast nog niet voorbij voor die jongen. Ik zou zeggen: geef hem gewoon wat tijd en vertrouwen. Hij is er niet bij gebaat om nu op de bank terecht te komen. Het heeft geen zin om hem langs de kant te laten”, besluit Van der Elst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws