Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers opgenomen in Topelftal van de Week

Ruud Vormer viert zijn doelpunt

Club Brugge liet afgelopen weekend geen spaander heel van een mak Zulte Waregem en stuurde de troepen van Francky Dury met een 5-0 pandoering huiswaarts. Logischerwijs waren er dan ook heel wat uitblinkers, maar twee spelers staken er bovenuit.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Ruud Vormer en Hans Vanaken afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers op de Belgische velden. Vormer vond als gelegenheidsrechtsachter twee keer de weg naar doel, terwijl Vanaken 90 minuten lang met heerlijke passes strooide.

Het Brugse duo krijgt in de Ploeg van de Week het gezelschap van Van Crombrugge (Eupen), Vanlerberghe (KV Mechelen), Gigot (Gent), Marusic (KV Oostende), Tielemans (Anderlecht), Rits (KV Mechelen), Cerigioni (Waasland-Beveren), Perbet (Gent) en Dimata (KV Oostende).

Club Brugge tekende afgelopen weekend ook voor het meeste schoten in het kader (13) en het meeste vrije trappen (21). De Blauw-Zwarte aanvalsgolven volgden elkaar dan ook in sneltempo op vrijdagavond.

Club Brugge teamscore: 7

Butelle: 6
Vormer: 8
Engels: 7
Denswil: 7
De Bock: 7
Simons: 7
Claudemir: 6
Vanaken: 7
Refaelov: 6
Izquierdo: 7
Vossen: 6

Invallers

Diaby: 6
Immers: 6
Rotariu: /

Zulte Waregem teamscore: 5

Bossut: 5
Madu: 4
Severin: 5
Marrone: 4
Dalsgaard: 4
Kaya: 5
Lerager: 6
Meïté: 5
Cordaro: 5
Gueye: 5
Leye: 5

Invallers

Ankersen: 5
Mühren: 5
Naessens: /

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws