Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers moeten het ontgelden na nederlaag bij Lokeren: “Heeft hij al 3 goeie matchen gespeeld?”

Club-fans met Jelle Vossen spandoek

Club Brugge is er niet in geslaagd om punten te pakken op bezoek bij een stug Lokeren. De leider had de beste mogelijkheden, maar slaagde er – ondanks een handvol kansen – niet in om een goed keepende Copa te verschalken.

Club begon goed aan zijn wedstrijd op Daknam, maar kon dat vroege overwicht niet omzetten in doelpunten. Vossen, Izquierdo en Vormer probeerden wel, maar misten precisie om het leer voorbij Copa te schieten. Daarna kwam Lokeren beter in de wedstrijd en was het uitgerekend ex-speler De Sutter die al na een half uur de 1-0 eindstand tegen de touwen kopte.

Blauw-Zwart reageerde onmiddellijk, maar Vossen kende pech bij de afwerking en trof de paal. Daarna werd een goal van Dion Cools terecht afgekeurd voor buitenspel en kopte Vanaken in de handen van Copa. Net voor het rustsignaal werd het ei zo na 2-0. Engels kon echter nog net op tijd de doorgebroken Miric afstoppen.

Zwart-Witte muur

In de tweede helft kreeg Club duidelijk de bal van de thuisploeg. De manschappen van Kristinsson trokken massaal naar achter en probeerden op een zeldzame counter nog gevaarlijk te zijn. Blauw-Zwart bleef aandringen, maar ook Denswil en Rotariu konden niet scoren. In de slotseconden verhinderde Copa bovendien nog de 1-1 met een goeie reflex.

Het Brugse legioen zag dat het allemaal niet meezat, maar had duidelijk meer verwacht van de rechterflank, zijnde Cools en Refaelov. Preud’homme dacht er ook zo over: hij haalde het tweetal 20 minuten voor tijd naar de kant voor Wesley en Rotariu.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws