Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-huurlingen laten van zich spreken

Leandro Pereira (Club Brugge)

Club Brugge stalde tijdens de voorbije transferperiodes heel wat spelers in het buitenland. Zo ook Leandro Pereira en Dylan Seys. Beide aanvallers lieten zich deze week in positieve zin opmerken.

In Jan Breydel lukte het niet en ook bij Palmeiras vond Pereira maar moeizaam de weg naar doel, maar bij zijn nieuwe club Sport Recife lukt het tot dusver wél. De 25-jarige Braziliaan scoorde tegen Sete de Setembro zelfs twee keer in één wedstrijd en was zo de matchwinnaar in de 3-0 overwinning.

Seys is zich dan weer in de harten van het Twente-publiek aan het spelen. De 20-jarige flankaanvaller is uitgegroeid tot een basispion in de Eredivisie en pakte in het 1-1 gelijkspel tegen ADO Den Haag uit met een heerlijke panna. Onderstaand de beelden.

De panna van Seys

🤴🏻 #seys #adotwe

Een bericht gedeeld door FOX Sports (@foxsportsnl) op

De goals van Pereira

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws