Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee analisten nemen het op voor Vanaken: “Eén van zijn beste wedstrijden”

Hans Vanaken (Club Brugge - FC Porto)

Hans Vanaken moest dit seizoen al heel wat kritiek slikken, maar de 24-jarige middenvelder pakte zondagavond op het veld van zijn ex-ploeg uit met een goeie prestatie. De kers op de taart bleef echter uit: zijn assist op Vossen strandde op de paal, terwijl zijn eigen doelpogingen onschadelijk werden gemaakt door Copa. 

“Vanaken speelde op Daknam één van zijn beste wedstrijden, maar Club verliest wel”, vertelt Wim De Coninck in Stadion. “Refaelov daarentegen zal veel moeten verbeteren, want die haalt zijn niveau niet.”

Een deel van de Brugse aanhang uitte de voorbije weken kritiek op Vanaken, maar dat vindt Eric Van Meir onterecht. “Wanneer Vanaken niet goed in de wedstrijd zit, oogt hij heel nonchalant. Maar dat is gewoon zijn loopstijl”, legt de analist uit. “Hij kan ongelooflijk goed voetballen, ik zou hem alleen aanraden om zijn tempo wat te verhogen”, besluit de trainer van Lierse tegenover PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws