Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tien interessante vragen voor onze topschutter: Vossen over zijn favoriete spits, buitenlandse club en trainers

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Jelle Vossen en persverantwoordelijke Kirsten Willem stonden onlangs paraat om heel wat vragen te beantwoorden via een live Facebookvideo van radiozender MNM. BlauwZwartFans geeft u graag een samenvatting.

Je mooiste goal tot dusver bij Club Brugge?

Mijn goal op Mechelen was misschien wel één van de mooiste.

Heb je het gevoel dat je iets gemist hebt in je jeugd? 

Als voetballer moet je heel veel opgeven om iets te bereiken. Als mijn vrienden vroeger op stap gingen, moest ik altijd afzeggen omdat ik de volgende dag moest voetballen. Op zo’n jonge leeftijd is dat niet altijd even gemakkelijk.

De beker winnen met Club Brugge of een selectie bij de Rode Duivels?

(zonder aarzelen) De beker winnen met Club!

Grootste verschil tussen KRC Genk en Club Brugge?

Het verschil is niet heel groot, maar bij Club gaat het er toch nog allemaal wat professioneler aan toe. De omkadering is op alle vlakken nog net dat tikkeltje beter dan bij Genk.

Wie is jouw beste maatje bij Club Brugge?

Met Hans Vanaken kan ik het heel goed vinden, met Bjorn Engels ook. En zo zijn er wel meer. Ik woon ook vlakbij Hans, we rijden elke dag samen naar Club. Dus als ik één naam moet zeggen, is het Hans.

Vanaken - Vossen (Club Brugge - Kortrijk)

Lievelingsploeg in het buitenland?

Dat is eigenlijk altijd Manchester United geweest, al ben ik daar iets meer gelaten in geworden.

Met wie zou je het liefst een spitsenduo vormen?

Ik heb altijd opgekeken naar Klaas-Jan Huntelaar, omdat het iemand is die altijd op de juiste plaats staat en heel gemakkelijk scoort. Maar daarom zouden wij natuurlijk nog geen goed duo zijn.

Was je als kind al Club-fan?

Ja, als kind was ik supporter van Club Brugge omdat mijn papa ook fan was en dan krijg je dat automatisch mee. Ik zat toen niet elke week in het stadion, maar had altijd al sympathie voor Club Brugge.

Welke trainer heeft tot nu toe het meeste indruk gemaakt?

Franky Vercauteren sowieso, want daar zijn we bij Genk kampioen mee geworden. Hugo Broos ook, want hij heeft mij m’n debuut laten maken bij Genk. En natuurlijk Michel Preud’homme, waarmee we bij Club kampioen geworden zijn. Dat zijn wel 3 heel belangrijke trainers uit mijn carrière.

Wil je zelf ooit trainer worden?

Ja, op dit moment wel. Al wil ik natuurlijk liefst nog zo lang mogelijk doorgaan als speler. Maar misschien denk ik over een aantal jaren al helemaal anders over een job als trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws