Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Update: Strandberg maakt indruk bij beloften Westerlo, maar zal Club dan toch geen extra geld opleveren

Carlos Strandberg

Komende vrijdag gaat Club Brugge op bezoek bij KVC Westerlo. Bij die club is met Carlos Strandberg een speler van blauw-zwart aan de slag. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd én mag zelfs tegen Club in actie komen.

Normaal gezien laat Club in huurcontracten steeds een clausule opnemen die zegt dat de speler in kwestie niet tegen zijn moederclub in actie mag komen. In het geval van Strandberg ligt dat anders.

Westerlo mag Strandberg inzetten tegen Club Brugge, maar dan moet het daar wel een meerprijs voor betalen. Vorig weekend speelde Strandberg amper vijf minuten tegen Sporting Charleroi, maar maandagavond maakte hij wel een hattrick bij de beloften van Westerlo.

Update: ondertussen weet Het Nieuwsblad dat Westerlo Strandberg komende vrijdag niet zal laten aantreden tegen Club Brugge. De Kemphanen vinden de extra geldsom van 50.000 euro te hoog. HLN spreekt zelfs van 100.000 euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws