Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Club Brugge – Zulte Waregem bekendgemaakt

Blue Army tifo

Club Brugge is in eigen huis aan een straffe reeks bezig. Het verloor al 23 matchen op rij niet meer in het Jan Breydelstadion en scoorde maar liefst 54 wedstrijden op rij! Vrijdagavond tegen Zulte Waregem kan het vorige record geëvenaard worden.

Blauw-Zwart pakte in zijn laatste vijf competitiematchen 9/15, terwijl Essevee met 7/15 twee puntjes minder sprokkelde. Club mist sowieso Anthony Limbombe en daarnaast zijn Tomás Pina, Benoît Poulain en Ricardo van Rhijn onzeker. Onze Nederlandse rechtsachter is intussen wel helemaal hersteld van zijn enkelblessure. Francky Dury kan dan weer geen beroep doen op Timothy Derijck, Davy De fauw en Christophe Lepoint.

De West-Vlaamse derby van vrijdag zal geleid worden door Serge Gumienny, die ook de heenmatch tussen beide ploegen voor zijn rekening nam. Zulte – Club werd een scoreloos gelijkspel met heel wat commotie net voor affluiten. Omdat Dion Cools het muurtje zelf afstapte, floot Gumienny de match af nog voor de vrijschop door Van Rhijn genomen kon worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws