Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan ziet veel gelijkenissen tussen Club Brugge en Genk, maar er is één groot verschil

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan traint en speelt tegenwoordig bij KRC Genk. De gewezen doelman van Club Brugge wordt gehuurd van Valencia. Nu hij enkele weken in Limburg vertoeft, kan hij Genk op verschillende vlakken vergelijken met blauw-zwart.

Zo zijn er volgens hem meerdere raakvlakken tussen beide ploegen. Al ziet de Australische doelman één groot verschil: de gemiddelde leeftijd in de kern. Club beschikt over enkele ervaren rotten, Genk niet.

“Genk doet me wel aan Club denken. Trainen vlak achter het stadion, professionele structuur, familiale sfeer, een veeleisende coach… Alleen de gemiddelde leeftijd in de kern ligt een stuk lager. Hier lopen geen Simons, Vormer of Refaelov rond”, aldus Ryan in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws