Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan schept duidelijkheid: “Weigerde Anderlecht niet omwille van verleden bij Club Brugge”

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

Mathew Ryan opteerde er op het einde van de transferperiode voor om zijn carrière verder te zetten bij KRC Genk. Onze ex-doelman zat bij Valencia op een zijspoor en wilde door middel van een uitleenbeurt opnieuw vaker aan spelen toekomen. Een verhuur aan Anderlecht wees hij af.

Aanvankelijk werd gedacht dat Ryan niet naar Anderlecht wilde trekken, omdat hij nog te veel liefde voor Club Brugge voelde. De Australiër heeft blauw-zwart en zijn fans nog steeds hoog zitten, maar toch was dat niet de hoofdreden waarom hij niet naar paars-wit ging.

“Het is niet zo dat ik een aanbod van Anderlecht weigerde omwille van mijn verleden bij Club Brugge”, zegt Ryan in Het Nieuwsblad. “Ook al weet ik dat het gevoelig ligt bij de fans, via de sociale media hebben ze me dat ook laten weten.”

Timing

“Het was vooral een kwestie van timing. Anderlecht toonde interesse in het begin van de transferperiode. Op dat moment wilde ik liefst in Spanje blijven, ik had er enkele opties. Uiteindelijk weigerde Valencia me uit te lenen aan wat zij een rechtstreekse concurrent noemden. Eind januari kwam Genk dan op de proppen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws