Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan blijft gefrustreerd achter: “Doet denken aan periode bij Club Brugge”

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan is er ook met KRC Genk niet in geslaagd om de drie punten mee te graaien uit het Astridpark. De kopbal van Anderlecht-verdediger Kara was onhoudbaar, maar het gewezen sluitstuk van Blauw-Zwart was niet tevreden over zijn optreden op het snoeiharde afstandsschot van Tielemans.

“Wat kan ik zeggen? We staan er natuurlijk niet goed voor. Deze situatie doet me een beetje denken aan mijn periode in Brugge. Toen gingen we op het einde van het seizoen ten onder aan het loodzware programma”, klinkt het in Het Belang Van Limburg.

Zijn ploegmaats konden niet scoren, maar Ryan kijkt ook in eigen boezem. “Het schot van Tielemans was hard, maar niet echt in de hoek. Ik zat er nog met de vingertoppen bij, maar niet genoeg om hem over te duwen. Ik moet de beelden nog eens opnieuw bekijken, maar ik denk dat ik die bal toch kon hebben”, aldus de Australiër in HLN.

Uitgerekend zaterdag in de thuismatch tegen Club moét Genk winnen om nog een waterkansje te behouden op Play-Off 1. “Ik weiger te denken dat het voorbij is. We kunnen maar één zaak doen: ons focussen op mijn ex-team en proberen dan wel de buit in eigen huis te houden. Voor mij wordt het uiteraard een speciale wedstrijd. Maar sentiment zal zaterdag niet tellen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws