Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rotariu lijkt nu al de perfecte speler voor Preud’homme

Dorin Rotariu (Club Brugge - Charleroi)

Op de laatste dag van de wintermercato pakte Club Brugge uit met de komst van Dorin Rotariu. Na twee goeie invalbeurten tegen Charleroi en Lokeren werd de 21-jarige Roemeen beloond met een basisplaats tegen Westerlo. 

“Ik ben heel tevreden hier en kan niet wachten om veel wedstrijden te spelen”, vertelt Rotariu bij Club TV. “Iedereen hier verwelkomde mij met open armen. De club, mijn ploegmaats, de fans. Zij hebben veel vertrouwen in mij en ik heb dan ook veel vertrouwen in hen. Ik voel me hier nu al thuis.”

Rotariu lijkt alvast te passen binnen de Blauw-Zwarte waarden. “Ik help het team graag met mijn mentaliteit, ik zal altijd de volle 100% geven om een wedstrijd te winnen. Trouwens, ik heb alleen nog maar goede dingen gehoord van Club. En het is de beste ploeg in België, want ze hebben vorig jaar de competitie gewonnen.”

In principe is hij een rechtsbuiten, maar voor Rotariu maakt het niet uit waar hij gepositioneerd wordt. “Op welke positie ik ook speel, ik zal altijd mijn best doen. Ik ben erg flexibel en kan meerdere posities aan.” Zo kan hij ook uit de voeten als linksbuiten en als schaduwspits. Die polyvalentie klinkt Michel Preud’homme natuurlijk als muziek in de oren, zeker omdat Anthony Limbombe nog een tijdje out is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws