Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov legt zelf uit wat er precies met hem aan de hand is

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)
Lior Refaelov had het de voorbije weken nogal moeilijk. De aanvallende middenvelder probeerde Club Brugge op sleeptouw te nemen, maar acteert nog niet op zijn beste niveau. Nu legt Rafa zelf uit wat er precies met hem aan de hand is.

“Ik mis nog wat scherpte. Ik voel me elke week wel wat beter, maar het is niet wat ik van mezelf verwacht”, geeft Refaelov toe in Het Laatste Nieuws. “Ik had gedacht op dit moment helemaal fit te zijn, me te bewegen zoals ik wil en matchen te beslissen. Ik speel soms wat op veilig, niet met genoeg overtuiging.”

Inspuiting

Wellicht zal Rafa nog een inspuiting nodig hebben om helemaal pijnvrij te kunnen spelen. “Het is ook mentaal. Ik denk te veel na of een bepaalde beweging pijn zal doen aan mijn lies, ik train en speel niet ‘naturel’. Het zit er dik in dat ik nog één lokale inspuiting nodig zal hebben om volledig pijnvrij te zijn.”

“Dat zijn we op dit moment aan het bespreken met de Israëlische chirurg die me opereerde en de medische staf van Club. Maar ik voel dat ik er nood aan heb, al was het maar om me mentaal te bevrijden”, aldus Refaelov. De Israëli hoopt er snel weer te staan. “Als die pijn weg is. Ik hoop tegen de play-offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws