Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov is duidelijk over ploegmaat bij Club Brugge: “Op dit moment de beste speler in België”

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)
Zelf heeft Lior Refaelov nog niet meteen zijn allerbeste vorm te pakken, maar de Israëli beseft dat er in Brugge een andere speler rondloopt die op dit moment de beste in de Belgische competitie is: José Izquierdo.

Joske kroonde zich niet zo lang geleden tot Gouden Schoen van 2016. Refaelov kan niet anders dan zeggen dat het terecht is. “Dik verdiend na een fantastisch jaar! Vooral in de play-offs stond hij er. Op dit moment is hij de beste speler in België”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Toch was Izquierdo gespannen toen hij naar het Gala van de Gouden Schoen afzakte. “Héél nerveus, maar ik heb hem gekalmeerd door te zeggen dat er echt niemand anders kon winnen dan hij. Toen zijn naam werd bekendgemaakt, kwam hij direct naar mij toe om me een knuffel te geven.”

“Gouden Schoen maakt je leven als voetballer voor een stuk gemakkelijker”

Volgens Refaelov zal Izquierdo ook met de druk kunnen omgaan. “Ja. Omdat wij een heel nuchtere spelersgroep hebben die hem daarin wel zal bijstaan. En de Gouden Schoen maakt je leven als voetballer voor een stuk ook gemakkelijker. Aan de andere kant zal het voor hem effectief een test zijn om te kunnen omgaan met het feit dat iedereen naar hem zal kijken om het verschil te maken.”

“Maar José heeft de kwaliteiten en vooral de persoonlijkheid om dat te doen. Voor mij is het cruciaal dat hij vrolijk door het leven blijft stappen. Het moment dat hij te veel zou gaan nadenken en luisteren naar de buitenwereld, dán riskeert hij in de problemen te komen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws