Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov hoopt dat Club deze speler volgende zomer in huis haalt: “We zijn goede vrienden”

Lior Refaelov warmt op (Club Brugge - KV Mechelen)
Lior Refaelov is door de jaren heen één van de steunpilaren geworden bij Club Brugge. De aanvallende middenvelder speelt ondertussen al 5,5 seizoenen in het Jan Breydelstadion. Komende zomer hoopt Rafa een landgenoot in Brugge te verwelkomen.

In januari hengelde Club Brugge nadrukkelijk naar Tal Ben Haim (27), de winger van Maccabi Tel Aviv. Die club hield echter lange tijd het been stijf en wilde meer dan 4 miljoen vangen voor Ben Haim. Blauw-zwart haakte af en haalde uiteindelijk Dorin Rotariu binnen.

Al is het niet uitgesloten dat Club volgende zomer nog eens een poging onderneemt om Ben Haim naar België te halen. Landgenoot Lior Refaelov hoopt het alleszins. “Tal en ik zijn goede vrienden, al sinds ik met hem bij de nationale beloften speel.”

“Ook onze vrouwen komen goed overeen, het was leuk geweest om een landgenoot in de kleedkamer te hebben. (glimlacht) Misschien volgende zomer”, zegt Rafa in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws