Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme plakt datum op terugkeer Limbombe en andere geblesseerden

Anthony Limbombe (Club Brugge - KV Mechelen)

Vier spelers van Club Brugge vertoeven nu al een tijdje in de lappenmand: Anthony Limbombe (pubalgie), Ricardo van Rhijn (enkel), Tomás Pina (spierscheur) en Benoît Poulain (dij). Ook tegen Westerlo kan het viertal nog niet in actie komen.

Over onze rechtsachter is er alvast goed nieuws. “Ricardo hervatte deze week opnieuw de groepstrainingen na zijn enkelblessure”, vertelt Preud’homme op de persconferentie in aanloop naar de match tegen de Kemphanen. Een zelfde verhaal bij onze centrale middenvelder. “Pina trainde vandaag (donderdag, nvdr) voor het eerst terug mee. We wachten af hoe hij de training verteert.”

Verder is het ook nog wachten op onze centrale verdediger en vleugelspits. “Poulain revalideert verder en we nemen daarbij geen enkel risico. We drijven zijn individuele trainingsschema op wanneer het kan. Limbombe onderging een operatie. We behandelen hem op dezelfde manier zoals we gedaan hebben bij Refaelov. We hopen om hem tegen het midden van de Play-Offs opnieuw op het veld te krijgen”, verduidelijkt de Brugse coach via de officiële kanalen.

Tot slot had Preud’homme ook nog lovende woorden voor Thomas Meunier, die dinsdagavond met PSG een wereldpartij speelde tegen FC Barcelona (4-0). “Ik heb de match gezien. Thomas heeft vooral mentaal nog stappen gezet, maar dat verbaast me totaal niet. Mede dankzij de omkadering is hij alle twijfels kwijt geraakt die hij vroeger wel eens had in toppers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws