Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme mist scherpte in twee linies: “Maar structureel zit het goed”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge speelde vrijdagavond een zwakke eerste helft, maar zette de scheve situatie in ‘t Kuipje recht in een sterke tweede periode. Michel Preud’homme was na afloop gedeeltelijk tevreden over de prestatie van zijn troepen.

“Het moet toch nog veel beter op heel wat aspecten”, steekt Preud’homme van wal. “We hebben vandaag gewonnen op wilskracht. Ondanks het slechte veld heb ik wel wat mooie bewegingen en diepgang gezien. Ook niet vergeten dat we een hoop kansen bij elkaar voetbalden (24 schoten, waarvan 14 binnen het kader, nvdr).”

Preud’homme mist tot slot een beetje scherpte bij zijn aanvallers én verdedigers. “Structureel zit het goed, maar in de beslissende fase moet het beter in de twee zestienmeters”, klinkt het voor de camera’s van Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws