Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme lyrisch over ex-speler van Club: “Het verbaast me niet dat hij op zo’n hoog niveau acteert”

Michel Preud'homme met brede glimlach

De voorbije jaren versierden heel wat spelers van Club Brugge een transfer naar een nog grotere club. Denk maar aan Nabil Dirar, Ivan Perisic en Carlos Bacca. De laatste in het rijtje is Thomas Meunier, die het dezer dagen geweldig doet bij Paris Saint-Germain.

Meunier speelde, samen met zijn ploegmakkers van PSG, een ijzersterke Champions Leaguepartij tegen FC Barcelona. Iets wat ook onze trainer Michel Preud’homme is opgevallen.

“Het verbaast mij niet dat Thomas op zo’n hoog niveau acteert. We kennen zijn potentieel. Naast het feit dat hij zijn talent nu verder kan ontplooien bij een Europese topclub, zie je dat hij mentaal ook meer vertrouwen heeft gekregen, dat de twijfels weg zijn. Er zitten meer patronen in zijn spel en dat maakt hem een completere speler”, aldus Preud’homme op de clubwebsite.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws