Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme laat zich uit over mindere vorm Refaelov

Lior Refaelov (Club Brugge - KV Mechelen)

Dat Lior Refaelov over een stel uitstekende voeten beschikt, weten wij als Club-fans als geen ander. De laatste tijd zoekt de 30-jarige Israëliër echter naar zijn beste vorm. Michel Preud’homme geeft een woordje uitleg.

“We weten natuurlijk dat Lior terugkomt van een serieuze blessure”, vertelt de Brugse coach op de persconferentie. “Ik vond de match op Lokeren nochtans een ideale wedstrijd voor hem. We wisten vooraf dat we weinig ruimte zouden krijgen. De beste Refaelov kan de tegenstander op die manier veel pijn doen.”

“Daarom heb ik hem dus meer dan een helft laten staan”, verklaart Preud’homme. “Ik hoopte gewoon dat hij op een bepaald moment in de match beter zou worden, maar spijtig genoeg is dat niet gebeurd.” En dus wisselde de Luikenaar hem voor Dorin Rotariu, die net als tegen Charleroi goed inviel. “Het is nu aan ons om Rafa opnieuw op zijn beste niveau te krijgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws