Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft uitleg bij blessure Refaelov

Lior Refaelov (Club Brugge - KV Mechelen)

In de met 1-2 gewonnen uitmatch op Westerlo kreeg winteraanwinst Dorin Rotariu nog de voorkeur op hem, maar tegen Zulte Waregem koos Michel Preud’homme opnieuw voor Lior Refaelov. De Israëliër moest 20 minuten voor tijd echter noodgedwongen naar de kant.

Rafa heeft pijn aan zijn enkel, omdat hij daar een trap kreeg”, legt Preud’homme uit voor de camera’s van PlaySports. “Ik denk dat zijn blessure niet zo erg is, dus hopen we dat hij tegen volgende week zaterdag (uitmatch tegen KRC Genk, nvdr) hersteld is.”

De beste Refaelov kregen we dit seizoen nog niet te zien, maar er is beterschap op komst volgens onze coach. “Rafa heeft in de eerste helft dingen laten zien die we van hem verwachten. Hij is aan het groeien, maar het klopt dat we hem naar zijn beste niveau moeten zien te krijgen voor de Play-Offs”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws