Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pech voor Vazquez: medisch afgekeurd, waardoor transfer als sneeuw voor de zon verdwijnt

Victor Vazquez (Club Brugge)

Het gaat niet zo goed met Victor Vazquez. Onze ex-speler komt bij Cruz Azul niet meer aan de bak. Een transfer naar Panathinaikos leek soelaas te brengen, maar nu raakte bekend dat Vazquez niet naar Griekenland verhuist.

Het Nieuwsblad weet dat Vazquez niet door de medische keuring van de Griekse club geraakte. Het Mexicaanse Cruz Azul wilde de aanvallende middenvelder laten gaan en de deal was zo goed als rond, maar door problemen aan de knie wist Vazquez geen indruk te maken tijdens zijn medische testen.

Vazquez blijft voorlopig dus een speler van Cruz Azul. Bij de Mexicaanse ploeg komt hij niet meer aan spelen toe. Het is alvast uitkijken hoe het nu verder moet met de Spanjaard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws