Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw grote interesse in sterkhouders Club: “Er waren aanbiedingen”

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Terwijl de kranten de voorbije weken vol stonden met berichten over interesse in de sterkhouders van Standard, Genk en – in iets mindere mate en met het oog op volgend seizoen – Anderlecht, bleef het rond Club Brugge behoorlijk stil. Maar dat betekent niet dat er geen belangstelling was voor enkele uitblinkers.

Vincent Mannaert geeft toe dat net als in de zomer enkele geïnteresseerde clubs zich aandienden voor Björn Engels en José Izquierdo. “We hebben voor hen wat aanbiedingen gekregen, ja”, vertelt de CEO van Club in Het Nieuwsblad.

Club had met Engels en Izquierdo de voorbije maanden al afgesproken dat een vertrek komende zomer weer bespreekbaar is. Nochtans kreeg Blauw-Zwart nu al lucratieve boden binnen. “Aanbiedingen zoals de 12 miljoen euro van Hamburg voor Izquierdo vorige zomer? In die grootteorde, ja”, dixit Mannaert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws