Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL wintermercato: 6 inkomende en 8 uitgaande transfers

Club Brugge transfers

Club Brugge heeft zich serieus geroerd op de voorbije wintermercato. Blauw-Zwart zorgde in totaal voor maar liefst 14 (!) afgeronde transferdossiers en versterkte zich in elke linie. Langs uitgaande zijde vertrok er – op Nicolás Castillo en Felipe Gedoz na – niemand definitief. BlauwZwartFans geeft u een overzicht.

Inkomende transfers

Ethan Horvath 

Een 21-jarige Amerikaan die overkomt van Molde FK en tekent tot 2021. Veelbelovende doelman die tot nader order achter Ludovic Butelle in de pikorde staat. Moet op termijn uitgroeien tot eerste keeper.

Carlos Strandberg

Een 20-jarige Zweed die overkomt van CSKA Moskou en tekent tot 2021. Linksvoetige aanvaller die Club al langer volgde, maar eigenlijk pas komende zomer wilde halen. Ging mee op winterstage, maar wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Westerlo.

Lex Immers

Een 30-jarige Nederlander die overkomt van Cardiff City en tekent tot 2018. Polyvalente middenvelder die regelmatig zijn goaltje meepikt en bekend staat om zijn strijdershart. Moet de concurrentie aangaan met Hans Vanaken.

Helibelton Palacios

Een 23-jarige Colombiaan die overkomt van Deportivo Cali en tekent tot 2020. Rechtsachter die de concurrentie moet aangaan met Ricardo van Rhijn, aangezien Dion Cools meer en meer gezien wordt als linksachter.

German Mera

Een 26-jarige Colombiaan die in de zomer overkomt van Deportivo Cali en tekent tot 2019. Centrale verdediger die de leemte moet opvullen wanneer Bjorn Engels en / of Stefano Denswil een stap hogerop zetten.

Dorin Rotariu

Een 21-jarige Roemeen die overkomt van Dinamo Boekarest en tekent tot 2020. Linksvoetige rechtsbuiten die ook op de linkervleugel zijn streng kan trekken. Dient als back-up voor Lior Refaelov en José Izquierdo.

Uitgaande transfers

Nicolas Castillo

Zowel de speler zelf als Club verkozen dat hij andere oorden zou opzoeken. Verzilverde zijn goeie uitleenbeurt aan Universidad Católica met een lucratieve transfer naar het Mexicaanse Pumas UNAM.

Felipe Gedoz

Was vragende partij om definitief andere oorden op te zoeken en trekt naar Atlético Paranaense. De Braziliaanse club hoopt met zijn nieuwe flankaanvaller straks mee te doen voor een plaats bovenin het klassement.

Sébastien Bruzzese

Zou door de komst van Ethan Horvath tot derde doelman degraderen en wordt dus tot het einde van het seizoen (zonder aankoopoptie) uitgeleend aan Sint-Truiden. Moet op Stayen de concurrentie aangaan met Lucas Pirard.

Boli Bolingoli

Was vragende partij om deze winter andere oorden op te zoeken en wordt tot het einde van het seizoen (zonder aankoopoptie) uitgeleend aan Sint-Truiden. Moet op Stayen de mee oprukkende linksachter worden in het 5-3-2 systeem van Ivan Leko.

Brandon Mechele

Kreeg dit seizoen nog geen competitieminuten, maar maakte wel twee keer de 90 minuten vol in de Champions League. Wordt tot het einde van het seizoen (zonder aankoopoptie) uitgeleend aan Sint-Truiden. Moet op Stayen de concurrentie aangaan met Rúben Fernandes en Jorge Pulido.

Nikola Storm

Was vragende partij om deze winter andere oorden op te zoeken en wordt tot het einde van het seizoen (zonder aankoopoptie) uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven. Moet de ploeg van Emilio Ferrera meer creativiteit bezorgen en doen dromen van 1A.

Leandro Pereira

Een uitleenbeurt aan ex-ploeg Palmeiras moest hem opnieuw lanceren, maar in eigen land verzamelde hij nog minder speelminuten dan bij Club. Braziliaanse eersteklasser Sport Recife kwam met een oplossing en huurt hem tot de zomer van 2018.

Valerijs Sabala

Pendelde tussen basis en bank bij DAC 1904 en zocht dus een nieuwe uitdaging. Bij uitleenbeurt nummer 7 mag hij zich opnieuw in eigen land proberen te bewijzen, bij FC Riga.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws