Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Victor Vazquez heeft nieuwe ploeg beet

Victor Vazquez (Club Brugge)

Victor Vazquez ruilde een dik jaar geleden het shirt van Club Brugge in voor dat van Cruz Azul, maar zijn Mexicaanse avontuur draaide – onder meer door blessures – op een sisser uit. De 30-jarige middenvelder mocht dan ook transfervrij beschikken. Een terugkeer naar België kwam even ter sprake, maar Panathinaikos was het meest concreet. Ook dat plan ging echter niet door, omdat Vazquez niet door de medische keuring van de Griekse club geraakte.

Intussen heeft Vazquez dan toch een nieuwe uitdaging gevonden. Onze gewezen draaischijf gaat aan de slag bij het Canadese FC Toronto en wordt zo ploegmaat van onder meer ex-Juventus-aanvaller Sebastian Giovinco.

Vazquez kwam in twee seizoenen 23 keer in actie voor Cruz Azul en vond daarbij slechts één keer de weg naar doel. Op speelgelegenheid hoefde hij er niet meer te rekenen en dus is de Major League Soccer (MLS) een welgekomen oplossing.

“We zijn heel blij dat we er een ervaren middenvelder bij hebben. Victor komt uit de jeugdreeksen van FC Barcelona, over heel de wereld bekend. Hij zal ons systeem flexibiliteit geven”, aldus algemeen manager Tim Bezbatchenko op de officiële site van FC Toronto.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws