Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club-fans gekroond tot Beste Supporters Van Het Land

Bij VTM gingen ze de voorbije dagen op zoek naar de beste aanhang van het land. Op basis van de mening van de 24 aanvoerders in 1A en 1B werden Club Brugge, KV Mechelen, Standard, Sporting Charleroi en Antwerp genomineerd. 

De stemming werd een heuse nek-aan-nekrace tussen Club Brugge en Antwerp, waarbij The Great Old lang een lichte voorsprong had op Blauw-Zwart. Tijdens de laatste uren van de poll haalde de Brugse aanhang echter even alles uit de kast en werd er alsnog gewonnen met 7% verschil. KV Mechelen vervolledigt het podium op geruime afstand.

In VTM Nieuws is zojuist officieel vermeld dat de fans van Club Brugge gekroond zijn tot de Beste Supporters Van Het Land. In totaal brachten 55.372 mensen hun stem uit. Bij deze een applausje voor jullie zelf, proficiat! 🙂

Eindklassement

1) Club Brugge
2) Antwerp
3) KV Mechelen
4) Standard
5) Charleroi

Club heeft beste fans van het land

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws