Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

North Fanatics laten zich van hun beste kant zien: “Eeuwig respect”

North Fanatics (Club Brugge)

Franky Sarrasin – beter bekend als ‘Sarra’ – is al jaar en dag een diehard fan van Club Brugge. Nu hij ernstig ziek is, hoopt de hele Club-familie dat Franky snel weer aan de beterhand is. De North Fanatics pakten alvast uit met een knap gebaar.

De supportersgroep maakte onderstaand spandoek en overhandigde dat op het benefiet van Sarra. “Een gift voor iemand die dit echt verdient”, klinkt het. Onderstaand de volledige boodschap.

Na het kampioenschap van vorig seizoen eerden de Brugse spelers Sarra in Zulte Waregem ook al met een spandoek. Bij deze wil ook BlauwZwartFans nogmaals zijn medeleven betuigen. You’ll Never Walk Alone!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws