Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nog enkele uren! Help Club Brugge aan de trofee van Beste Supporters Van Het Land

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

VTM Stadion vroeg aan 24 aanvoerders van de Pro League (1A + 1B) welke ploegen over de beste aanhang van het land beschikken. Club Brugge, KV Mechelen, Standard, Sporting Charleroi en Antwerp werden genomineerd. 

De fans zelf bepalen nu wie aan de haal gaat met de trofee van de Beste Supporters Van Het Land. Club Brugge heeft op het moment van schrijven 1% achterstand op tweedeklasser Antwerp. Om 18.00 uur loopt de stemming af.

Deel dus gerust massaal onderstaande Facebook post om het Blauw-Zwarte supporterslegioen de prijs te schenken die het verdient. De uitreiking is op woensdag 8 februari in VTM Nieuws, net voor de live uitzending van de Gouden Schoen.

Stem op Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws