Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH geeft Man van de Match-trofee aan twee spelers: “Hij is van goudwaarde voor ons”

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Club Brugge acteerde vrijdagavond tegen Zulte Waregem op kampioenenniveau. Na 45 minuten stond het al 4-0 en wist Essevee dat het puntenloos huiswaarts zou keren. Michel Preud’homme is dan ook een tevreden trainer.

“We hebben ons werk goed gedaan”, vertelt een fiere MPH voor de camera’s van PlaySports. “Ik zag 11 geconcentreerde spelers vanaf het begin van de wedstrijd. We hebben kansen gecreëerd en deze keer hebben we die ook afgemaakt.”

Onder meer Ruud Vormer – die de rechterflank voor zijn rekening nam – speelde een fantastische wedstrijd. “Ruud is van goudwaarde voor ons”, oordeelt Preud’homme. “Je kan hem overal zetten. Hij trekt altijd zijn plan en doet zelfs meer dan dat, met twee doelpunten en nog bijna een mooie assist op Vossen (die op Sammy Bossut besloot, nvdr).”

Kon dat moeilijk in de pers zeggen

Naast onze Nederlandse middenvelder was ook Hans Vanaken een lust voor het oog. “Ik vond zijn laatste 3 matchen echt goed. Ik kon dat moeilijk in de pers zeggen omdat we er verloren hadden, maar ik vond hem heel goed in Lokeren (1-0, nvdr). Op Westerlo ook en vandaag heeft hij bevestigd. Hij groeit naar een ander niveau dat hij hopelijk kan vasthouden.”

Tot slot nog een woordje over de Brugse topschutter, Jelle Vossen. “Of ik hem ook gewisseld zou hebben als hij nog niet gescoord had? Nee, dat heb ik hem ook gezegd. Hij was een beetje ziek voor de match, dus ik ben blij dat hij toch nog zijn doelpuntje kon meepikken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws