Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel Preud’homme stoomt extra wapen klaar voor Play-Off I

Michel Preud'homme gelukkig

Club Brugge speelde vrijdag als de kampioenenploeg van vorig seizoen en stuurde Zulte Waregem – nota bene de derde in de stand – met zware 5-0 cijfers terug naar de Gaverbeek.

Stephan Keygnaert, chef voetbal van HLN, deed een opmerkelijke vaststelling tijdens de West-Vlaamse derby. “Valt het u ook op dat Preud’homme Diaby aan het klaarstomen is voor Play-Off I? Een halfuurtje hier, een halfuurtje daar. En het was uitgerekend Diaby die met een snedige actie het penaltydoelpunt van Vossen inluidde. Als straks het zonnetje gaat schijnen en het wordt twintig graden, zal Abdou er staan, na acht maanden winterslaap.”

Na afloop was Preud’homme alleszins te spreken over de invalbeurt van Diaby en diens wisselwerking met Vossen. “Af en toe heb je als coach het gevoel dat het goed is en dat was ook het geval bij de actie tussen Vossen en Diaby, die tot de strafschop leidde. De positiewissels waren perfect en ze vonden elkaar goed”, aldus MPH op de officiële site.

Vorig seizoen was Diaby de eerste keuze van Preud’homme, maar speelde Vossen een belangrijke rol als invaller. Worden de rollen straks omgedraaid in Play-Off I? Al kan het natuurlijk nog altijd dat onze coach de Brugse topschutter van vorig seizoen en dit seizoen samen laat opdraven…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws