Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meester-architect van het Internationale Voetbal

Hein Vanhaezebrouck Make Club Brugge great again

Deze ochtend in Het Laatste Nieuws haalde Hein Vanhaezebrouck meer dan terecht aan dat hij Club weer groot gemaakt heeft. Meer nog, hij maakte Club kampioen. Want, Club had zonder de medewerking van Gent in januari nooit het zelfvertrouwen gehad om een fantastische tweede seizoenshelft te spelen en was bijgevolg nooit zo autoritair kampioen geworden. Maar waarom stoppen we daar? De coach van AA Gent mag wel meer pluimen op zijn hoed steken…

Hoe Hein Club kampioen maakte

Hein verloor met AA Gent tweemaal van Club in januari 2016. Daardoor kon Michel Preud’homme zijn manschappen overtuigen dat ze de kwaliteiten hadden om Gent in de Play-Offs nog twee keer te kloppen en werden ze voor het eerst in 11 jaar landskampioen! Dankjewel Hein!

Hoe Hein zorgde voor het beste resultaat ooit voor KV Kortrijk

Toen Hein een eerste keer opstapte bij KV Kortrijk had hij de Kerels net kunnen behoeden van degradatie. Hein maakte plaats voor Georges Leekens. Leekens haalde nadien een 5e plaats met KV Kortrijk, hun beste resultaat ooit in eerste klasse. Dankjewel Hein!

Hoe Hein Genk kampioen maakte

Hein werd in november 2009 ontslagen bij Racing Genk. Daardoor kon Frank Vercauteren overnemen. Onder Vercauteren werd Genk in 2011 kampioen. Ook vanuit Limburg: Dankjewel Hein!

Hoe Hein de Rode Duivels naar het WK bracht

Hein ruilde in de zomer van 2009 KV Kortrijk in voor KRC Genk. Daardoor kwam er plaats vrij voor Georges Leekens bij KV Kortrijk. Leekens haalde Play-Off 1 met de Kerels en werd weggekaapt door de Rode Duivels. Daar kon Georges 90% van het werk doen zodat Wilmots de Rode Duivels naar het WK kon loodsen. Als onze nationale ploeg volgend jaar in Rusland Wereldkampioen wordt, weten we meteen aan wie we dat te danken hebben.

Hoe Hein Real Madrid aan de Champions League geholpen heeft

Het AA Gent van Hein speelde in de 1/16e finales van de Champions League tegen Wolfsburg. Doordat de Duitsers AA Gent uitschakelden kon Real Madrid de Buffalo’s, en dus een zekere uitschakeling, in de kwartfinales vermijden. Real kon uiteindelijk de Champions League winnen dankzij een tactische meesterzet van Hein. Muchas gracias señor Hein!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws