Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mazzu oordeelt over mogelijke overstap naar Jan Breydel: “Is dat voldoende?”

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

Michel Preud’homme heeft zijn lot bij Club Brugge in eigen handen. Zijn goeie resultaten van de voorbije jaren hebben ervoor gezorgd dat er geen haar op het hoofd van het Brugse bestuur is dat er nog maar aan denkt om de samenwerking met de Luikenaar stop te zetten. De algemene verwachting is echter dat Preud’homme na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. 

Algemeen manager Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe houden alvast rekening met een vertrek van de succescoach. Op de achtergrond wordt er nagedacht over de opvolger van Preud’homme, waarbij steeds weer de naam van Felice Mazzu valt. Hij rijgt de goeie prestaties aan elkaar bij de Carolo’s en lijkt klaar voor een stap hogerop.

“Het klopt dat ik in Vlaanderen getipt blijf als opvolger van Preud’homme”, is Mazzu eerlijk tegenover Het Laatste Nieuws. “Op voorspraak van Michel Preud’homme? We appreciëren mekaar, maar is dat voldoende? Op dit ogenblik ben en blijf ik hoe dan ook nog coach van Charleroi.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws