Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Matchwinnaar Vanaken reageert na overwinning bij Westerlo

Hans Vanaken (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge kwam in ‘t Kuipje al na een kwartier op achterstand door een goal van Ganvoula, maar Hans Vanaken bezorgde Blauw-Zwart alsnog een driepunter tegen Westerlo.

“Welke goal het belangrijkste was? Beide, de eerste vooral om het geloof terug in de wedstrijd te krijgen”, vertelt Vanaken voor de camera’s van Stadion. “We probeerden wel, maar maakten onze kansen niet af. Met die 1-1 kregen we het gevoel om erop en erover te gaan en kwam het geloof terug. Bij de tweede goal zag ik een afvallende bal en lukte perfect hetgeen ik in gedachten had.”

Vanaken was op Lokeren al één van de uitblinkers en trok die positieve lijn door in ‘t Kuipje. “Ik voel wel dat ik beter begin te spelen. Ik hoop dat ik komende weken nog beter wordt, want nu komen de belangrijke weken eraan. Het zou goed zijn om nog wat bonuspunten mee te pakken alvorens die 10 matchen op topniveau eraan komen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws