Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Matchwinnaar De Sutter zwaait met lof naar Club Brugge

Matchwinnaar De Sutter zwaait met lof naar Club Brugge

Tom De Sutter had dit seizoen nog maar 3 keer de weg naar doel gevonden in 20 wedstrijden voor Lokeren, maar tegen ex-ploeg Club Brugge trof hij nog eens raak. De 31-jarige aanvaller tekende zo voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

“Het was niet mooi in de tweede helft, zeker niet wat ons betrof”, beseft De Sutter in gesprek met Sporza. “We moesten hard knokken om die nul te houden en op het einde hadden we ook een beetje geluk.”

Voorts had de Lokerse spits lof voor Blauw-Zwart. “De voorbije weken speelden we net iets beter dan vandaag, maar dat lag misschien aan de sterkte van Club Brugge. Na ons goede eerste halfuur zag je toch dat het een machine is. Of scoren tegen mijn ex-ploeg speciaal is? Ja, zeker omdat ik nog veel jongens bij Club ken. Ze zeiden alvast niet veel na afloop.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws