Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert legt haarfijn uit hoe Club Brugge bij Rotariu uitgekomen is

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Dinsdagavond om 23u15, drie kwartier voor het sluiten van de transfermarkt, kondigde Club Brugge nog de komst van Dorin Rotariu aan. Nochtans werd Club de hele dag lang nadrukkelijk gelinkt aan Tal Ben Haim, maar die transfer ging niet door. Daardoor kan de indruk ontstaan dat Rotariu slechts een plan B was, maar dat weerlegt Vincent Mannaert.

“Wij werken niet noodzakelijk met een eerste, tweede of derde keus”, legt hij uit in Het Nieuwsblad. “Wel gaan wij op zoek naar meerdere pistes waar iedereen binnen de club zich achter kan scharen. Opties waarvan je zegt: ‘Als we iemand van hen halen, doen we een goede zaak.’ Het is uiteindelijk niet alleen je eigen voorkeur, maar ook de onderhandelingen en de omstandigheden die bepalen wie je binnenhaalt.”

“Rotariu is een speler die we al sinds vorig seizoen volgen. We toonden eerder al concrete interesse, maar toen hij international werd en in november de volledige match tegen Rusland speelde werd er een hype rond hem gecreëerd, vroegen ze een pak meer geld en moesten we die piste even laten rusten. Dan kwamen automatisch andere spelers weer in beeld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws