Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert geeft toe dat Club geïnteresseerd was in 4 spelers uit de Jupiler Pro League

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge ging zijn aanwinsten deze winter in het buitenland zoeken. Blauw-Zwart haalde spelers in Noorwegen (Horvath), Colombia (Palacios en Mera), Engeland (Immers), Rusland (Strandberg) en Roemenië (Rotariu). Dat wil niet zeggen dat Club de eigen Jupiler Pro League uit het oog verloren was.

In de zoektocht naar een flankspeler bewandelde Club vier Belgische pistes. Vincent Mannaert bevestigt dat Club interesse had in Mathieu Dossevi en Junior Edmilson. “Nu voor Standard Play-Off I onzeker is, loonde het wel de moeite om eens te horen. Maar Venanzi heeft snel duidelijk gemaakt dat hij ze niet wou laten gaan”, aldus de CEO in Het Nieuwsblad.

En ook bij AS Eupen ging Mannaert zijn licht opsteken over twee spelers. “Ja, we hebben ons over Onyekuru geïnformeerd. Net als over zijn ploegmakker Ocansey.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws