Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor de Brugse bank: “Hij viel goed in”

De Bock - Refaelov - Diaby - Vormer - Simons (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge is erin geslaagd om nog eens drie punten te pakken op verplaatsing. Westerlo voetbalde goed mee, maar moest zijn vroege voorsprong uiteindelijk toch nog uit handen geven. 

Wim De Coninck is van oordeel dat de landskampioen de zege in ‘t Kuipje te danken heeft aan zijn kwalitatieve kern. “De bank maakte het verschil. Preud’homme bracht Diaby voor Vossen, Immers voor Cools en Refaelov voor Rotariu. Ik moet zeggen dat Diaby goed inviel. Vossen miste overigens drie opgelegde kansen en zit misschien een beetje in een dip, al stuitte hij ook op Van Langendonck. Na de wissels gingen ze ook een stuk offensiever voetballen. Je voelde dat ze nog gingen winnen.”

Voorts was de analist onder de indruk van de prestatie van matchwinnaar Vanaken. “Het verraste mij niet dat hij zo goed was. Vanaken was vorige week al de uitblinker in Lokeren, maar toen werd dat wat ondergesneeuwd omdat Club verloor. Tegen Westerlo maakte hij opnieuw het verschil. En hij was ook buiten zijn goals heel aanwezig, met veel lef en vertrouwen. Ook opvallend dat hij twee keer met links scoort. Die eerste kan je natuurlijk als een owngoal beschouwen, maar de tweede is 100% Vanaken”, klinkt het in Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws