Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lex Immers wil een tweede kans: “Iedereen leert van zijn fouten”

Lex Immers

Feit: de vooroordelen over Lex Immers kloppen niét. Vraag dat maar aan iedereen die hem persoonlijk kent of met hem gevoetbald heeft. En toch hebben zovelen een negatief beeld van de 30-jarige Nederlander.

De voormalige middenvelder van ADO Den Haag en Feyenoord beseft dat zijn imago een verkeerd beeld over hem schept. “Omdat er in het verleden een aantal dingen zijn voorgevallen. Maar toen was ik jong, en iedereen leert van zijn fouten”, vertelt Immers in gesprek met Voetbal International.

Eén van die voorvallen was het “Wij gaan op jodenjacht”-lied, dat Immers meezong met de ADO-aanhang na een overwinning tegen Ajax. Dat blijft hem maar achtervolgen. “Als mensen denken aan Lex Immers, dan denken ze aan die idioot die dat op de bar stond te zingen.”

Dat hoor ik zó vaak

“Maar dat zijn conclusies die mensen trekken, omdat ze mij persoonlijk niet kennen. Want de mensen die mij wel kennen, weten dat mijn buitenkant niet klopt. Bij iedere club waar ik nieuw binnenkom, ben ik meteen met iedereen vrienden.”

“Iedereen vindt mij eigenlijk een supergozer en iedereen zegt altijd dat ik heel anders ben dan ze dachten. Ze hadden verwacht dat ik brutaal zou zijn, of onaardig. Dat hoor ik zó vaak. Maar dat ben ik niet. Ik ben heel netjes, respectvol en beleefd”, besluit Immers.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws