Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kan Simons persoonlijke mijlpaal straks vieren met collectief record?

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

Het Jan Breydelstadion is uitgegroeid tot een oninneembare vesting. Zo is Club Brugge bezig aan twee indrukwekkende reeksen in eigen huis: enerzijds is Club 23 wedstrijden op rij ongeslagen, anderzijds kan Blauw-Zwart tegen Zulte Waregem voor de 55ste keer op rij de weg naar doel vinden.

Als Club straks minstens één keer scoort, zou dat een evenaring van het Club-record van 1985 tot 1988 zijn (mits we de testmatch om de titel tegen Anderlecht in 1986 meerekenen). Sommige media rekenen die testmatch niet mee en oordelen dat de landskampioen het record straks kan doen sneuvelen.

Wat betreft de ongeslagen reeks is de weg nog lang: tussen 1976 en 1979 moest Club zich 55 matchen op rij niet gewonnen geven in Jan Breydel. Timmy Simons, die de laatste maanden de records aan elkaar rijgt, kan tegen Essevee zijn 300ste competitiematch voor Club Brugge spelen. Respect captain!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws