Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo viert Gouden Schoen overwinning met dit toepasselijke schoeisel

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

“Vanaf nu neem ik de Gouden Schoen overal mee. In bed, in de auto, op het vliegtuig…”, aldus een dolgelukkige José Izquierdo. Al gaat het voorlopig wel nog om een replica die de goedlachse Colombiaan moet vergezellen.

De flankaanvaller is er nog niet helemaal uit welke voetbalschoen hij straks laat bedekken met een laagje goud. “Het zal die zijn waarmee ik mijn doelpunt in de Champions League tegen Leiceser scoorde óf die van de wedstrijd in Gent”, klinkt het in HLN.

“Of ik nu ook wedstrijden ga spelen met gouden voetbalschoenen zoals Cristiano Ronaldo? Hm, kunnen jullie bellen naar Nike om dat te vragen?”, lacht Joske. “Trouwens, ik heb al gouden schoenen.” Waarop hij doodleuk onderstaande gouden sneakers op tafel gooide tijdens de persconferentie. Hilariteit alom!

Izquierdo pakt uit met gouden sneakers

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws