Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik zou er geen problemen mee hebben om met Club een hele carrière in de top van de Belgische competitie te spelen”

Laurens De Bock juicht
Laurens De Bock speelt al sinds januari 2013 voor Club Brugge. De linksachter groeide uit tot een vaste waarde, maar is natuurlijk nog maar 24 jaar oud. Toch durft De Bock nu al stellen dat hij niet ‘neen’ zegt tegen een volledige carrière bij blauw-zwart.

In een gesprek met Het Nieuwsblad geeft De Bock toe dat hij stiekem droomt van een transfer naar een grotere competitie. Al voegt hij er meteen aan toe dat een verlengd verblijf bij Club Brugge even mooi zou zijn. “Ja, ik heb dromen. Als ooit de kans zich voordoet om in het buitenland te spelen, dan zal ik dat overwegen.”

“Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik er geen problemen mee zou hebben om met Club een hele carrière in de top van de Belgische competitie te spelen. Zoals Olivier Deschacht heeft gedaan met Anderlecht. Ik speel hier ondertussen toch ook al vier jaar en ben op mijn 24ste al een beetje een ancien.”(lacht)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws