Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik zal mijn carrière hier of bij mijn ex-club beëindigen”

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge heeft de voorbije jaren een sterke ploeg opgebouwd. Komende zomer lijken er enkele sterkhouders te zullen vertrekken, zoals Björn Engels, José Izquierdo of Stefano Denswil. Enkele andere jongens lijken van plan om nog lang bij Club te blijven.

Zo geeft Lior Refaelov aan dat een transfer voor hem absoluut geen optie is. “Voor een grote transfer is het al te laat. Toen ik vorig jaar mijn contract verlengde wist ik al dat ik ofwel hier ofwel bij mijn ex-club Maccabi Haifa mijn carrière zal beëindigen”, laat Refaelov immers optekenen in Krant van West-Vlaanderen. “Ik word straks 31 jaar en heb in mijn leven maar twee clubs gekend, bij allebei voelde ik me thuis.”

“In mijn hoofd ben ik enkel met Club bezig: hoe ik zelf nog beter kan worden en hoe ik de spelers rondom mij beter kan maken. Ik denk absoluut niet aan vertrekken, tot Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert mij hier buiten trappen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws